Idella Finance Suite

Het one-stop-shop platform voor spaar-, beleggings- en pensioenadministraties.

Idella Finance Suite

Logo Idella Finance SuiteDe Idella Finance Suite is een one-stop-shop softwareplatform voor spaar, beleggings- en pensioenadministraties. De kern van de Idella Finance Suite bestaat grofweg uit de Rechtenadministratie en de Unitadministratie. Deze modules kunnen zowel losstaand als geïntegreerd worden afgenomen. Idella heeft haar producten zo doorontwikkeld dat ze functioneel superieur zijn ten opzichte van andere oplossingen in de markt.

De modulaire opzet van de Idella Finance Suite biedt een essentieel voordeel: banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, pensioenuitvoerders en -fondsen kunnen makkelijk nieuwe producten lanceren en toevoegen aan hun aanbod.

Playground

Met de volgende visual kun je zien welke functionele componenten in een standaardsituatie relevant zijn. Klik maar eens door de verschillende mogelijkheden.

De Idella Finance Suite kent een brede opzet. Hierdoor is het mogelijk unieke oplossingen te creëren.
Als enige softwareplatform in de markt biedt de Idella Finance Suite een volwaardige hybride DB – DC oplossing. Hierdoor kan bijvoorbeeld een APF, DB met DC kringen combineren en kan jouw pensioenfonds aanvullende regelingen zoals nettopensioen in beschikbare premieregelingen aanbieden.
Ook geïntegreerde spaar- en beleggingsproducten zijn voor Idella de normaalste zaak van de wereld. Want waarom zou je sparen bij een bank en beleggen bij een vermogensbeheerder, als dat tegenwoordig via één dashboard te regelen valt?

Architecture

De architectuur van de Idella Finance Suite is zo opgezet dat je alleen ziet wat je nodig hebt en geen last hebt van ballast. Workflows en Business Process Management (BPM) zorgen voor real time integratie tussen alle componenten, onder een goed beheersbare en duidelijke architectuur. Idella laat je graag zien wat je hier in de praktijk mee kunt doen!

Visma Idella insights