Visie & waarden

Visma Idella brengt structuur in een wereld met een wirwar aan verschillende elementen. Door selectief te zijn en oog te hebben voor wat echt nodig is, weet Visma Idella precies wat ze moet doen om tot een bruikbaar en tastbaar eindresultaat te komen. Met deze visie pakt Visma Idella elk project aan.

Visie: design als drijfveer

Bij Visma Idella worden we gedreven door het perfectioneren van software voor spaar-, beleggings- en pensioenadministraties en -excasso. Daarbij verdiepen we ons in wat gebruikers van onze platformen echt nodig hebben, nu en in de toekomst. Ook als ze het zelf nog niet weten.

We kijken naar ons werk als programmeurs, als leveranciers van software en als financieel specialisten. Maar bovenal kijken we ernaar als designers.

Inventief zijn, is een belangrijke kernwaarde van Visma Idella. Wij onderzoeken nieuwe mogelijkheden en gebruiken daarbij onze creativiteit, intuïtie en analytisch vermogen. In stappen, net zolang tot we het optimale platform zijn voor de financiële producten van de toekomst.

Proactief

Visma Idella is altijd herkenbaar aan haar proactieve houding. Visma Idella begint en eindigt elk project met de reële behoeften van de klant. Dat vergt pro-activiteit, creativiteit en oplossingsgerichtheid.

Empatisch

Visma Idella kan zich helemaal inleven in de ander. Dit zorgt ervoor dat alle oplossingen die zij bedenkt ook echt aan een behoefte voldoen. Dit empathisch vermogen is intern voelbaar en wordt ook zo ervaren door klanten.

Analytisch

Het succes van Visma Idella is mede te danken aan haar analytische denkvermogen. Haar specialistische kennis in het vakgebied, snel kunnen schakelen en jarenlange ervaring zijn een combinatie die bij elk project optimaal worden ingezet.

Inventief

Visma Idella is erg nieuwsgierig waardoor ze blijft ontwikkelen en verbeteren. Zo heeft ze steeds weer creatieve ideeën die ze graag deelt met haar collega’s en waar klanten profijt van hebben.

Zelfbewust

Visma Idella is trots dat haar producten door ruim 4 miljoen mensen in Nederland worden gebruikt. Haar successen deelt ze dan ook graag met anderen. Door haar ervaring en expertise heeft ze een duidelijke mening over wat de beste oplossingen zijn voor de financiële sector.

Idella Marc CEO 2

Goedemorgen,

Visma Idella is nieuwsgierig. Jij ook?
Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen.

Visma Idella insights