Visma Idella cultuur

Bij Visma Idella staat de mens centraal; dat vinden medewerkers en klanten fijn.
Alle collega’s maken deel uit van een groter geheel, ieder onderdeel is daarbij van belang. Visma Idella is een platte organisatie waarin we passie, kennis en ervaring met elkaar delen.

Of het nu om de laatste technologische ontwikkelingen of de afronding van de implementatie voor een nieuwe klant gaat, Visma Idella gaat altijd voor het beste resultaat.

Visma Idella zorgt voor jou

Gezondheid en een sterk wij-gevoel zijn belangrijk voor Visma Idella. Er is tijd en ruimte voor een grapje en successen vieren we samen. En verjaardagsfeestjes hebben een speciaal karakter binnen Visma Idella; heel Europa weet er inmiddels van. Ook staat er iedere middag een gezonde lunch klaar in de kantine. Medewerkers worden gestimuleerd om een actieve levensstijl aan te nemen. Visma Idella draagt bij aan jouw sportschoolabonnement en organiseert regelmatig een sportief uitje.

Visma Idella is zichzelf

Suits & t-shirts werken bij Visma Idella nauw samen. Visma Idella weet namelijk dat het niet om uiterlijk vertoon gaat. Iedereen moet zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Visma Idella koestert zo ieder uniek talent dat bij haar werkt. Want mensen, die staan centraal bij Visma Idella.

Visma Idella insights