Wie ben ik? 

Mijn naam is Ruud Langerak (1994). Samen met mijn vriendin Caroline en onze twee cavia’s wonen wij in Vleuten. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, padellen of bbqen. Ook maak je mij erg gelukkig met reizen en wintersport.

Ik ben mijn werkzame leven gestart bij een grote pensioenuitvoerder in Zeist. Hier heb ik bijna vier jaar lang gewerkt. Afgelopen januari ben ik overgestapt naar Visma Idella. Binnen Visma Idella ben ik Customer Success Manager. 

Waarom ben ik bij Visma Idella gaan werken? 

We staan aan de vooravond van de grootste pensioen transitie ooit. Een pensioen transitie waarin Visma Idella voor een groot aantal fondsen en uitvoerders een belangrijke rol speelt. Graag wil ik onderdeel zijn van deze transitie en de wensen van klanten van Visma Idella in deze transitie waarmaken. Visma Idella neemt in deze transitie haar verantwoordelijkheid en is open en eerlijk tegen haar klanten.

Daarnaast spreekt het mij erg aan dat Visma Idella een commercieel bedrijf is met een groeiambitie. Dit merk ik onder andere door de steun en kennis die vanuit Visma wordt overgedragen. Binnen Visma Idella wordt gezocht naar kansen om onze dienstverlening intern nog verder te professionaliseren en om klanten tevreden te houden.

Hoe pas ik de kernwaarden van Visma Idella toe?

Met de kernwaarden (Entrepreneurial, Responsible, Dedicated en Inclusive) van Visma Idella heb ik dagelijks te maken in mijn contact met collega's en klanten. Daarnaast ga ik alle kernwaarden ook gebruiken in de Pensioenlab opleiding SPO A / Nyenrode. Dit is de opleiding tot pensioenfondsbestuurder waar ik in september mee ben gestart. Visma Idella steunt mij hierin.

Het actief opzoek gaan naar een opleiding, de verantwoordelijkheid nemen dat mijn klanten hier niet onder lijden, gezamenlijk iets bereiken voor de sector en deze opleiding volgen om jongeren te vertegenwoordigen in de sector is hier een mooi voorbeeld van!

 

01-Office-380 (3).jpg

Wil jij ook onderdeel worden van onze Visma familie?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!