Gemeente Alphen aan den Rijn

“De APPA regeling is complex en wordt erg professioneel uitgevoerd” aldus Martin van Egmond van de gemeente Alphen aan den Rijn.

 

Langdurige samenwerking

Martin van Egmond, van de gemeente Alphen aan den Rijn vertelt over 32 jaar samenwerking met Visma Idella. “Hoewel we al meer dan 32 jaar samenwerken is de benaming Visma Idella een nieuwe benaming voor mij. Voorheen deden we zaken met VB Accounts, Deloitte en Raet en nu is Visma Idella onze betrouwbare partner voor de pensioen- en wachtgeld regeling van de gemeente Alphen aan den Rijn. De contactpersonen en de producten zijn gelukkig hetzelfde gebleven.

 

Visma Idella, ook wel onze vakbroeder..

Van Egmond over de dienstverlening van Visma Idella: “al ruim 25 jaar ben ik de contactpersoon van Visma Idella en ik ervaar de dienstverlening als zeer goed. Ik krijg altijd snelle en juiste antwoorden, ook bij de wat lastigere kwesties. Je merkt dat je dezelfde taal spreekt, dat is heel prettig. We hebben aan een half woord al genoeg en dan hebben de collega’s bij Visma Idella al vaak door waar het over gaat. Dat is het leuke van het vak. Er zijn maar heel weinig mensen die interesse hebben in pensioenen, maar bij Visma Idella komen we in feite met vakbroeders in gesprek.”

 

Tijdig communiceren en vertrouwen

“Wat heel belangrijk is, is tijdig communiceren, dat je kunt vertrouwen op het product en daarin goed geholpen wordt. Als je een brandende kwestie hebt waar je zelf niet 1,2,3, antwoord op hebt, is het zaak dat je snel geholpen wordt. Belangrijk voor onze wethouders is dat hun aanspraak op de goede manier wordt berekend. Ze moeten er zeker van kunnen zijn, dat het in goede handen is. De contacten bij Visma Idella zijn altijd erg professioneel. Ik kan eigenlijk niet anders zeggen. Visma Idella is een echte dienstverlener met zeer veel kennis op het gebied van pensioen. Ik durf in ieder geval te zeggen dat de aanspraak van onze wethouders, mede dankzij Visma Idella, in goede handen is”, aldus Van Egmond.

 

Hoe maakt Visma Idella het verschil voor de gemeente Alphen aan den Rijn

“Er zijn partijen die ongeveer hetzelfde aanbieden maar toch lang niet zoals Visma dat al jaar en dag doet. We zijn op de hoogte van wat de markt biedt, Maar dat haalt in de regel toch niet de kennis en expertise van de ingewikkelde APPA regeling dat Visma Idella heeft. Ik meen dat Visma ook ruim 285 van 355 gemeenten in haar portefeuille heeft. Dat zegt natuurlijk ook al genoeg. Visma laat keer op keer weer zien dat ze weet waar ze mee bezig is”, aldus Van Egmond.

 

Over gemeente Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Oude Rijn en de Gouwe in het veenweidegebied Groene Hart tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Per 1 januari 2014, sinds de fusie met Boskoop en Rijnwoude, heeft de gemeente een oppervlakte van 132,50 km² en telt ze meer dan 100.000 inwoners, waarmee ze tot de dertig grootste gemeenten van Nederland behoort.