image-1-2-2.png

5 augustus 2021

“Visma Raet splitst op in Visma | Raet en Visma | YouServe"Begin deze week is bekend gemaakt dat Visma | Raet zich opsplitst in Visma | Raet en Visma | YouServe, waarbij Visma | Raet zich focust op de publieke sector en Visma | YouServe de zakelijke markt bedient.

 

Lees meer

3-miljoen-700x467.jpg

14 juli 2021

“Visma delivers impressive 24,5% top-line growth in the second quarter of 2021"Total revenue for the quarter was EUR 520 million, while EBITDA increased 23,2% to EUR 140 million. Visma’s core business areas grew substantially compared to Q2 of 2020. Visma Nordics grew by 23%; Visma Benelux by 20%; Visma Custom Solutions by 27%; and Visma’s geographical expansion areas in Central and Eastern Europe and Latin America by an impressive 71%.

Lees meer

3-miljoen-700x467.jpg

31 mei 2021

“Oproep aan pensioensector: kijk verder dan alleen pensioen!"Het nieuwe pensioenstelsel wordt waarschijnlijk een jaar later dan oorspronkelijk gepland ingevoerd. Toch is het volgens Renee Bies, Sales Consultant Eco-systems & Client Intake bij Visma Idella, verstandig om nu al voor te sorteren op de komst van het nieuwe pensioencontract. Pensioenfondsen moeten daarbij breder kijken dan pensioen alleen.

Lees meer

20 mei 2021

Inzicht in nieuw pensioencontract met NPC Experience LabVisma Idella introduceert het ‘NPC Experience Lab’. De pensioensector maakt hierin kennis met alle aspecten van het nieuwe pensioencontract (NPC). De voorgestelde Wet toekomst pensioenen beschrijft een groot aantal keuzes die sociale partners, pensioenfondsen, uitvoeringsorganisaties en fiduciair managers de komende tijd moeten maken. In het volledig configurabele NPC Experience Lab, begeleidt Visma Idella deze partijen in hun keuzes.

Lees meer

3-miljoen-700x467.jpg

23 april 2021

Geef inzicht in totale inkomen voor later met een pensioen-ecosysteem

 

Deelnemers aan pensioenregelingen hebben nu vaak geen inzicht in hun volledige inkomen voor later. Zeker met de komst van het nieuwe pensioenstelsel is dit een groot probleem, omdat er meer risico zichtbaar bij de deelnemer komt te liggen. Meer risico vereist meer transparantie en inzicht. Met het VIPS-ecosysteem biedt Visma Idella een uitkomst voor de deelnemers en voor alle partijen betrokken bij het inkomen voor later.

Lees meer

Vivat-Visma-Idella-700x467.jpg

1 april 2021

HG Capital en Visma: investeringsstrategie voor de lange termijn

 

Hg Capital is een private equity firm die samenwerkt met bedrijven die een overtuigend groeipotentieel op lange termijn hebben. Inmiddels ondersteunt HG de Visma familie al ruim 14 jaar, een tijd waarin Visma een consistente omzetgroei van ongeveer 20% per jaar heeft gerealiseerd.

Lees meer

24 maart 2021

Visma op plek 23 van de 15.000 meest inclusieve Europese bedrijven

 

De Financial Times heeft onlangs haar tweede jaarlijkse Diversity Leaders-rapport uitgebracht. Meer dan 100.000 werknemers in 16 Europese landen reageerden op een onafhankelijk onderzoek, om de diversiteits-prestaties van hun werkgever te beoordelen. 

Lees meer

Vivat-Visma-Idella-700x467.jpg

8 februari 2021

Visma sluit 2020 sterk af met 24% omzetstijging in Q4

 

Het vierde kwartaal (Q4) van 2020 vertoonde een aanhoudende groei met een omzetstijging van 24%. De totale omzet groeide met 23,9% tot € 489,2 miljoen, terwijl de EBITDA met 29,4% steeg tot € 139,3 miljoen.


Lees meer

Nieuws

Pensioenfonds Waterbouw live met ‘Digital Pension administration as a Service’ (DPaaS) van Visma Idella

Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Waterbouw heeft met ingang van het nieuwe jaar haar pensioen administratie ondergebracht in de ‘Digital Pension administration as a Service’ (DPaaS) van Visma Idella. Hiermee sorteert BPF Waterbouw, als een van de eerste pensioenfondsen in Nederland, voor op de aanstaande vernieuwing van het pensioenstelsel.

Lees meer

Nieuws

BPF Waterbouw brengt pensioen-administratie onder bij Visma Idella

Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Waterbouw, brengt per 1 januari 2021 haar pensioenadministratie onder bij Visma Idella. Hiermee is BPF Waterbouw de eerste afnemer van het nieuwe ‘Digital Pension Administration as a Service’ (DPaaS) van Visma Idella. 

Lees meer

Nieuws

Pensioen Pro: Visma Idella betreedt markt voor pensioen-administratie

Softwareontwikkelaar Visma Idella breidt zijn diensten voor pensioenfondsen uit. Het bedrijf gaat ook administratie en communicatie verzorgen, maar doet geen volledige pensioenuitvoering.

Lees meer

Vision-Paper.jpg

Nieuws

Vision Paper: het nieuwe pensioenstelsel

Visma Idella is een systeempartij in de BV Nederland. Dat brengt de verantwoordelijkheid voor de financiële toekomst van ruim 4 miljoen deelnemers met zich mee. Daarom heeft Visma Idella deze Vision Paper voor u en uw deelnemers ontwikkeld.

Lees meer

DPaaS.jpg

Nieuws

Visma Idella lanceert digitale pensioen-administratie

Visma Idella biedt de Nederlandse pensioenmarkt een nieuw uitbestedingsmodel: Digital Pension Administration as a Service ofwel DPaaS. Een nieuwe dienst waarbij de volledige pensioenadministratie, inclusief alle deelnemerinteractie, door Visma Idella wordt verzorgd. Deze nieuwe dienst biedt een oplossing voor kleine en middelgrote OPf-en en BPf-en.

Lees meer

18_10_04-vsm-09987-scaled.jpg

Nieuws

Visma Idella klaar voor landing nieuw pensioenstelsel

Visma Idella is klaar om de uitwerking van het pensioenakkoord in het VIPS-platform te laten landen. Het VIPS-platform, waarmee al voor ruim 3,2 miljoen Nederlanders de pensioenadministratie wordt gevoerd, wordt op specifieke punten doorontwikkeld om te voldoen aan het nieuwe pensioenstelsel.

Lees meer

Achmea-IM-Visma-Idella-bekrachtigen-samenwerking.jpg

Nieuws

Achmea IM en Visma Idella bekrachtigen samenwerking

Visma Idella, marktleider op het gebied van cloudoplossingen voor beleggings-, pensioen en uitkeringenadministratie en Achmea Investment Management, toonaangevende aanbieder van beleggingsproducten, bekrachtigen hun partnership.

Lees meer

COVID19_700x467.jpg

Nieuws

Wij staan nog steeds voor u klaar

Visma volgt de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus op de voet. We doen er alles aan om continuïteit van onze dienstverlening te borgen zodat we u nog steeds zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Lees meer

Visma-Idella-directie-team 700x467.jpg

Nieuws

Visma Idella benoemt nieuw leadership team

Visma Idella, marktleider op het gebied van innovatieve IT-oplossingen voor beleggings- en pensioenadministratie en (pensioen)uitkeringen, speelt continu in op de uitdagingen in de financiële sector.

Lees meer

Pauline-Frens-700x467.jpg

Nieuws

Pauline Frens start als Managing Director bij Visma Idella

Visma Idella, aanbieder van innovatieve IT-oplossingen voor beleggings- en pensioenadministratie en (pensioen)uitkeringen, heeft Pauline Frens benoemd tot de nieuwe Managing Director. De officiële overgang vindt vandaag, op 3 februari 2020, plaats.

Lees meer

eIDAS 700x467.jpg

Nieuws

Idella Finance Suite biedt authenticatie via eIDAS

Per 1 januari 2020 biedt Visma Idella de mogelijkheid voor alle Idella Finance Suite (IFS) klanten, om naast de DigiD ook middels eIDAS op de IFS portalen in te loggen. Dankzij de eIDAS is het nu mogelijk om makkelijk en veilig zaken vanuit het buitenland te regelen.

Lees meer

Vivat-Visma-Idella-700x467.jpg

Nieuws

VIVAT kiest Visma Idella als excasso dienstverlener

Verzekeraar VIVAT heeft, na een uitvoerig selectietraject, Visma Idella geselecteerd als excasso dienstverlener. Visma Idella gaat voor Vivat de verwerkingen van 130.000 maandelijkse pensioenuitkeringen verzorgen.

Lees meer

BNR-John-Reynders-700x467.jpg

Nieuws

John Reynders op BNR: "Visma bouwt aan één winnend team."

John Reynders, sinds kort Country Director van Visma Nederland, vertelt over het sponsorship met team Jumbo Visma in een uitgebreid interview op BNR Nieuwsradio.

Lees meer

Raet-P&B-Visma-Idella-700x467.pg.jpg

Nieuws

Idella en Visma Raet Pension & Benefits vormen samen Visma Idella

Visma heeft besloten zich nog intensiever op de Pensioenen, Beleggingen en Uitkeringen markt te richten en daartoe de krachten van Visma Raet Pension & Benefits en Idella te bundelen.

Lees meer

URM-700x467.jpg

Nieuws

Visma Idella klaar voor URM

Visma Idella is gestart met de in-productiename van de URM-software voor DB pensioenadministraties! De modules in het kader van de Uniforme Rekenmethodiek in de Idella Finance Suite zijn productierijp en klaar voor gebruik door pensioenfondsen en -uitvoerders.

Lees meer

PPT-700x467.jpg

Nieuws

People’s Pension Trust wint meerdere awards

Visma Idella is trots op het feit dat haar klant People’s Pension Trust Ghana twee awards is toegekend op de 2e editie van de Ghana Accountancy & Finance Awards (GAF Awards). PPT Ghana won in prijzen in de categorieën ‘Best Corporate Trustee-Informal Sector’ en ‘Best Corporate Trustee-Education and Sensitization’ en onderscheidde zich hiermee van haar concurrenten.

Lees meer

Visma-Group-700x467.jpg

Nieuws

Idella sluit zich aan bij Visma Group

De Visma Group, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor het mkb en de (semi)publieke sector in Scandinavië en de Benelux, heeft 100% van de aandelen verworven van Idella, een van de toonaangevende leveranciers van financiële software en diensten voor pensioenfondsen, banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Lees meer

3-miljoen-700x467.jpg

Nieuws

Idella bereikt ruim 3 miljoen consumenten

Door de toenemende vraag naar software, SaaS en BPO-oplossingen voor de financiële sector heeft Idella het afgelopen kwartaal de magische grens van 3 miljoen deelnemers en rekeninghouders doorbroken.

Lees meer

DNB.jpg

Nieuws

Overeenkomst DNB en Idella over 'right to examine'

Volledig in lijn met de trend om diensten in de cloud onder te brengen, heeft De Nederlandsche Bank (DNB) met een aantal grote cloudproviders afspraken over dienstverlening aan financiële instellingen gemaakt.

Lees meer