Achmea IM en Visma Idella bekrachtigen samenwerking

Visma Idella, marktleider op het gebied van cloudoplossingen voor beleggings-, pensioen en uitkeringenadministratie en Achmea Investment Management, toonaangevende aanbieder van beleggingsproducten, bekrachtigen hun partnership. Achmea IM en Visma Idella hebben een nieuwe meerjarige overeenkomst voor de uitbesteding van product- en rekeningadministratie van de Centraal Beheer beleggingsproducten gesloten.

Vertrouwen

In 2015 heeft Centraal Beheer, onderdeel van Achmea, haar product- en rekeningadministratie in de SaaS- en BPO-dienstverlening van Visma Idella ondergebracht. Visma Idella, biedt met het VIPS platform, een SaaS en BPO oplossing die Achmea IM de mogelijkheid biedt op efficiënte basis de retail beleggingsproducten voor Centraal Beheer te voeren.

Met de VIPS oplossing kunnen financiële instellingen hun product- en rekeningadministratie voor 2e, 3e en 4e pijler (Box3) producten vormgeven en distribueren. Samen geven Achmea IM en Visma Idella invulling aan hun strategie om de financiële toekomst van consumenten zeker te stellen.

“Wij zijn trots dat we de samenwerking met een toonaangevende partner als Achmea IM mogen verlengen. De afgelopen jaren hebben onze producten en diensten een aanzienlijke professionaliseringsslag gemaakt waarmee onze marktpositie in dit segment is versterkt. Wij zijn verheugd met deze verlenging van onze samenwerking”, aldus Martijn de Vries, Business Operations Director bij Visma Idella.

“Door de samenwerking met Visma Idella uit te breiden, kunnen we meer toegevoegde waarde bieden aan onze klanten en de klanten van Centraal Beheer Fonds- en Gemaksbeleggen”, aldus George Coppens, Directeur Klanten & Producten Achmea IM.