Het Nederlandse pensioenlandschap verandert voortdurend. Niet alleen door de Wet toekomst pensioenen (Wtp) maar ook door nieuwe behoeften vanuit de markt en door actuele wet- en regelgeving. Hoe speel je daar adequaat op in?

Visma Idella maakt gebruik van haar ecosysteem, oftewel een selecte groep van preferred partners die binnen een specifiek vakgebied de beste dienstverlening en state-of-the-art software bieden. Want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als je ook kan samenwerken met specialisten? Waardoor je op alle vlakken kwaliteit en zekerheid kan garanderen?

Visma Idella vertrouwt op haar eigen ecosysteem van preferred partners

Waarom kiest Visma Idella voor een ecosyteem in plaats van in-house oplossingen? Omdat we continu de hoogste kwaliteit en zekerheid willen bieden. Door specialisten te selecteren, garanderen we dat onze pensioenfondsen altijd toegang hebben tot de meest geavanceerde oplossingen. En daarbij weten onze preferred partners precies wat er speelt binnen hun vakgebied, waardoor zij soepel meebewegen met de markt en snel reageren op specifieke behoeften en actuele eisen. 

Visma Idella kiest haar preferred partners niet alleen op basis van hun kennis en ervaring. Ook qua mentaliteit moet er een klik zijn met onze missie. We verwachten een proactieve houding omdat Visma Idella zelf ook in de voorhoede opereert. Zo kunnen we de beste pensioenuitvoering en software leveren; nu en in de toekomst. Samen snel schakelen betekent ook dat onze dienstenverlening en systemen naadloos op elkaar aansluiten, waardoor onze pensioenfondsen geen onnodige vertraging ondervinden. De gegevensuitwisseling tussen Visma Idella en haar preferred partners verloopt soepel, succesvol en veilig.

Onze preferred partners voldoen altijd aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen

Wanneer pensioenfondsen hun pensioenuitvoering of software bij ons afnemen, worden zij compleet ontzorgd. Veiligheid staat continu centraal in onze dienstverlening en software. Ook op dit gebied stelt Visma Idella hoge eisen aan haar preferred partners. Wanneer pensioenfondsen gebruik maken van ons ecosysteem, bieden we de garantie dat hun gegevens in betrouwbare handen zijn. Wij voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en hebben binnen onze uitgebreide assurance standaard, de juiste certificaten om dat aan te tonen.

Wij voldoen altijd aan de meest actuele wet- en regelgeving en mochten pensioenfondsen bepaalde certificaten van onze partners willen inzien, dan zorgen wij daarvoor. Daar hoeven zij daar zelf niet achteraan; Visma Idella verzorgt en ontzorgt.

Visma Idella biedt als pensioenuitvoerder en softwareleverancier de meest geavanceerde oplossingen voor pensioenfondsen. Benieuwd naar de mogelijkheden van ons ecosysteem? Check www.visma-idella.nl voor meer informatie of neem contact met op met Erwin Frank via [email protected] of [email protected]