Idella en Visma Raet Pension & Benefits vormen samen Visma Idella

Visma heeft besloten zich nog intensiever op de Pensioenen, Beleggingen en Uitkeringen markt te richten en daartoe de krachten van Visma Raet Pension & Benefits en Idella te bundelen.

Alle klanten van Idella en Pension & Benefits bedienen wij met ingang van 1 september 2019 vanuit één strategisch gepositioneerde unit: Visma Idella. Wij richten ons op software, SaaS en BPO diensten in de Pensioenen, Beleggingen en Uitkeringen sector.

Voor onze huidige en toekomstige klanten komt een breder palet aan kennis en diensten vanuit één leverancier beschikbaar en zijn continuïteit en innovatie nog beter gewaarborgd. Als volledig geïntegreerd onderdeel van Visma verkrijgt u niet alleen toegang tot onze specialistische kennis maar ook tot de bredere capaciteit en de product-portfolio van geheel Visma.

Om dit te bewerkstelligen brengen we alle contracten, mensen & middelen onder in wat nu 'Idella B.V.' is en wordt deze hernoemd naar Visma Idella. Visma Nederland B.V is en blijft de uiteindelijke eigenaar; in die zin vindt er dan ook geen change of control plaats. Voor uw organisatie verandert er in de praktijk vooralsnog niets. U houdt dezelfde contactpersonen en wordt vanuit dezelfde, bekende locaties bediend.

Visma Idella wordt na de samenvoeging geleid door:

  • Marc Boesmans (Managing Director)
  • Joost van Gurp (Finance Director)
  • Rob Snelders (Business Development Director)
  • Martijn de Vries (Corporate Director)
  • Fred Meertens (Innovation Director)
  • Erica van den Berg (Sourcing Services Director)
  • Janet Hulzebos (Customer Delivery Director)
  • Gertjan Wessels (Solutions Director)

De komende periode informeren wij klanten individueel over de verschillende aspecten die onze samenwerking raken. Hier treft u een Q&A pagina met daarop aanvullende informatie over bijvoorbeeld audit (ISAE3402), security & compliance maar ook praktische, operationele zaken zoals het facturatieproces. Wij informeren u graag over de strategie van Visma Idella.