Stichting Pensioen voor Verloskundigen brengt de uitvoering van de pensioen-, uitkerings- en financiële administratie begin 2024 jaar onder bij Visma Idella. Een van de redenen voor de overstap is dat Visma Idella zeer sterk is op IT-gebied, een cruciale factor in de aanstaande WTP-transitie. SVP volgt met deze overstap de keuze van Pensioenfonds Avebe.

Bestuursvoorzitter Esther van Weerdenburg van SPV:
“Visma Idella is goed thuis in de pensioenwereld. Dat ze zo sterk zijn op IT-gebied zien we als een voordeel. Steeds meer gebeurt data-gedreven. Dat zal in de toekomst alleen maar meer worden. Onze huidige uitvoerder moet de IT-dienstverlening extern inhuren. Visma heeft dat zelf in huis. In de nieuwe situatie kunnen we veranderingen een stuk vlotter doorvoeren.”


Pauline Frens, Managing Director Visma Idella:
“We zijn enorm verheugd dat nu ook SPV voor Digital Pension Administration as-a Service heeft gekozen. Met onze technologie-oplossingen bieden we een rotsvast fundament voor efficiënte pensioenadministratie en effectieve deelnemerscommunicatie, ook als opmaat naar het nieuwe pensioenstelsel. Ik kijk uiteraard enorm uit naar de verdere samenwerking.”

Lees hier de berichten van SPV en Pensioen Pro