Persbericht: Visma Idella en Data Trust Conclusion bundelen krachten op weg naar betere datakwaliteit in pensioenadministratie

 

Amersfoort, 20 februari 2024 – Visma Idella, voorloper in software en diensten voor pensioenadministraties, slaat de handen ineen met Data Trust Conclusion, dé experts in het checken en managen van pensioendata. Samen maken we een onafhankelijke controle van de data van pensioenfondsen mogelijk. Tegelijkertijd kunnen we zo de weg naar een toekomstbestendig pensioenfonds veiligstellen.

Onafhankelijke datacheck 

Een flexibel pensioenfonds kan niet zonder een vlekkeloos databeheer en topkwaliteit data. Het zorgt ervoor dat de kosten per deelnemer laag blijven, dat we informatie op tijd en juist kunnen verstrekken, dat uitbetalingen vlekkeloos verlopen én dat de rapportages kloppen. Dat alles is van onschatbare waarde voor de deelnemers. Vooral met het oog op het invaren naar het nieuwe pensioenstelsel is een onafhankelijke datacheck goud waard.

Robuuste controle over datahuishouding en -kwaliteit. 

Data Trust Conclusion (DTC) brengt het permanent monitoren van datakwaliteit, diepgaand onderzoek en risicobeheersing naar de tafel. Dankzij onze samenwerking zijn klanten verzekerd van een robuuste controle over hun datahuishouding en datakwaliteit. 

Strategische samenwerking 

Cees van der Blom, Business manager bij DTC, is vol vertrouwen: ‘We kijken enorm uit naar deze strategische samenwerking met Visma Idella. Samen kunnen we meer pensioenfondsen een breder pakket aan diensten aanbieden. Dat maakt transitie naar een toekomstvast pensioenfonds soepeler.

Excellente service 

Renée Bies, verantwoordelijk voor Strategic sales bij Visma Idella, deelt dit enthousiasme: ‘De samenwerking met DTC zorgt ervoor dat onze pensioenfonds klanten helemaal 'in control' zijn voor een toekomstbestendige pensioengarantie. We delen de ambitie om excellente service te leveren aan pensioenfondsen in deze snel veranderende branche.’

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op:

Visma Idella
Plotterweg 24
3821 BB Amersfoort
Telefoon: +31 06 236 024 04
E-mail: [email protected]