Visma Idella benoemt nieuw leadership team

Visma Idella, marktleider op het gebied van innovatieve IT-oplossingen voor beleggings- en pensioenadministratie en (pensioen)uitkeringen, speelt continu in op de uitdagingen in de financiële sector. 

Na de fusie van 2 bedrijfsonderdelen uit de Visma Groep in september 2019, hebben wij ons bedrijf nu optimaal ingericht. In dit kader hebben er wijzigingen plaatsgevonden in het leadership team van Visma Idella. Wij stellen met trots, de nieuwe directie van Visma Idella aan u voor:

  • Managing Director/ Commercial Director: Pauline Frens
  • HR Director ai: Linda Emery 
  • Finance Director: Dennis Ewald
  • Business Operations Director: Martijn de Vries
  • Product Development Director: Gerald Murre 
  • Customer Success Director: Janet Hulzebos 
  • Services Director: Erica van den Berg 

Met uitzondering van Gerald Murre zijn alle bovengenoemde personen recent of al langere tijd aan Visma Idella verbonden. Founder Fred Meertens zal per 31 mei 2020 afscheid nemen van onze organisatie. Ook Rob Snelders en Gertjan Wessels maken niet langer onderdeel uit van het leadership team, maar blijven actief binnen de organisatie. 

Tevens zijn wij verheugd te melden dat Dennis Ewald als vaste kracht ons leadership team komt versterken als Finance Director. 

Fred Meertens, Founder en Innovation director, verlaat na 33 jaar Visma Idella:
“Ik ben er trots op dat we samen met onze loyale en deskundige medewerkers, grote resultaten hebben geboekt in het ontwikkelen van innovatieve software oplossingen ter ondersteuning  van onze missie. Er ligt een solide basis voor Visma Idella bestaande uit een zeer complete product range, een sterk professioneel team, een betrokken klantenkring en een sterke moedermaatschappij. Visma Idella is future proof! Bij deze bedank ik iedereen die mij heeft geholpen dit waar te mogen maken. Ik wens Visma Idella, het nieuwe leadership team, de medewerkers en klanten veel succes bij het verder realiseren van haar mooie doelstellingen.”

Gerald Murre, voormalig Programma Director bij Visma Raet, over zijn nieuwe functie: “Uiteraard heb Ik ontzettend veel zin om deze nieuwe uitdaging bij Visma Idella aan te gaan. De essentie is hoe we technologie juist kunnen toepassen om meer klantwaarde te leveren. Want dat is de uitdaging waar we voor staan als fintech bedrijf. Als softwareleverancier voor de financiële sector zitten we in een transformatie waarbij de elite performers van vandaag de marktleiders van de toekomst zullen zijn. In deze transformatie ga ik leiding geven aan Product Development binnen Visma Idella en zal ik mijn kennis, ervaring en passie inbrengen.”

Pauline Frens, Managing Director van Visma Idella:
“Ik wil Fred als drijvende kracht achter Visma Idella heel hartelijk bedanken voor het opbouwen van dit mooie bedrijf. Mede door zijn toedoen is Visma Idella op de kaart gezet, waardoor wij elke dag weer vele klanten mogen bedienen. Ruim 4 miljoen Nederlanders vertrouwen dagelijks op de innovatieve oplossingen van Visma Idella! Wij wensen hem veel geluk toe.
Als aanvulling op het bestaande leadership team ben ik enorm enthousiast over de komst van Gerald. Met zijn ervaring, kennis en drive komt hij het nieuwe leadership team van Visma Idella verder versterken. Ik kijk ernaar uit om samen met Gerald en het team de verantwoordelijkheid die we hebben naar onze nieuwe en bestaande klanten verder uit te bouwen. Ik wens hem heel veel plezier en succes “

 

Indien u naar aanleiding van dit bericht nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw reguliere contactpersoon binnen Visma Idella.