Om een goede pensioenuitvoering met state-of-the-art software te kunnen bieden, werkt Visma Idella met een ecosysteem van preferred partners. Deze specialisten in specifieke vakgebieden zijn op basis van strenge criteria door ons geselecteerd. Op deze manier bieden wij pensioenfondsen een uitgebreid keuzepakket. Want bij Visma Idella ben je niet verplicht om een standaardpakket af te nemen en af te rekenen. Bij ons kies je alleen wat jouw pensioenfonds echt verder helpt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uiteenlopende dienstverlening voor uiteenlopende behoeften

Geen pensioenfonds is hetzelfde, waardoor hun behoeften en ambities vaak verschillen. En hierdoor loopt de gevraagde dienstverlening ook uiteen. Om te voldoen aan de verschillende vragen uit de markt heeft Visma Idella een ecosysteem ontwikkeld, waarin wij met preferred partners uit verschillende vakgebieden succesvol samenwerken. Vanuit dit dynamische systeem bedienen wij een breed scala aan pensioenfondsen, zonder in te leveren op de veelzijdigheid van onze dienstverlening en software. Waarbij we continu een hoge mate van kwaliteit, zekerheid en veiligheid garanderen.

Een persoonlijk pakket samenstellen door modulair te bouwen

Door de flexibiliteit van ons ecosysteem zitten onze pensioenfondsen niet vast aan een standaardpakket met standaard (hoge) kosten. Bij Visma Idella is keuzevrijheid een belangrijke voorwaarde in de dienstverlening en dat wordt weerspiegeld in ons ecosysteem. Pensioenfondsen kiezen alleen de service en software die voorzien in hun specifieke behoeften en hen echt verder helpen. Hetzelfde geldt voor onderdelen die zij liever in-house oplossen; ook daarin is iedereen vrij om te kiezen. Bij Visma Idella zit je nergens aan vast. Ons ecosysteem biedt de mogelijkheid om een maatwerkpakket aan dienstverlening samen te stellen, door dit modulair op te bouwen.

Ons klantenpanel biedt inzicht in actuele behoeften

En mocht een pensioenfonds een vraag hebben waar Visma Idella (nog) geen antwoord op heeft, dan zoeken wij daarvoor een preferred partner met de juiste kennis, ervaring en mentaliteit. Daarnaast nodigt Visma Idella regelmatig een klantenpanel uit om te weten wat er speelt en inzicht te krijgen in de markt en in specifieke (klant)behoeften. Mocht daar een actuele vraag uit naar voren komen, dan toetsen wij dit vervolgens binnen ons ecosysteem. Wanneer blijkt dat er binnen de klantenkring van onze preferred partners dezelfde vraag speelt, dan zoeken wij samen naar een passende oplossing. Zo snijdt het mes aan twee kanten en wordt uiteindelijk iedereen verder geholpen. Een terechte win-win situatie!

Visma Idella kiest voor een proactieve benadering om haar pensioenfondsen optimaal te bedienen. Benieuwd hoe ons ecosysteem jou verder kan helpen? Check www.visma-idella.nl voor meer informatie of neem contact met op met Erwin Frank via [email protected] of [email protected]