VIVAT kiest Visma Idella als excasso dienstverlener

Verzekeraar VIVAT heeft, na een uitvoerig selectietraject, Visma Idella geselecteerd als excasso dienstverlener. Visma Idella gaat voor Vivat de verwerkingen van 130.000 maandelijkse pensioenuitkeringen verzorgen.

Trots

Beide partijen zijn trots op de samenwerking die per 1 januari 2020 is gestart en de snelle, succesvolle implementatie. Een verdere geautomatiseerde verwerking van de pensioenuitkeringen met een bijzonder hoge Straight Through Processing (STP) graad, past uitstekend binnen het beleid van VIVAT om haar dienstverlening verder te optimaliseren door de inzet van innovatieve, digitale toepassingen.

Over Visma Idella

Iedere dag werken professionals van Visma Idella aan innovatieve IT-oplossingen en diensten ten behoeve van de financiële sector in Nederland. Hierbij ligt de focus op pensioenen, beleggen en uitkeren. Dit doet Visma Idella voor meer dan 500 klanten, waarbij ze ruim 4 miljoen Nederlanders bedient. Met innovatieve ‘SaaS-preferred’ oplossingen ontzorgt Visma Idella banken, beleggingsinstellingen, verzekeraars en pensioenfondsen op het gebied van IT en Operations. Ons motto is: ‘We enable people to secure their financial future’.

Over VIVAT

VIVAT N.V. is de holdingmaatschappij voor onder andere SRLEV N.V., VIVAT Schadeverzekeringen N.V., Proteq Levensverzekeringen N.V., ACTIAM N.V. en Zwitserleven PPI N.V.. De dochtermaatschappijen van VIVAT zijn op de Nederlandse markt eveneens actief met merken als Zwitserleven, Reaal en ACTIAM. Met een balanstotaal van ongeveer EUR 62 miljard (medio 2019) is VIVAT een van de grote verzekeraars in Nederland. Anbang Group Holdings Co. Ltd., een 100% dochtermaatschappij van Anbang Insurance Group Co. Ltd, is enig aandeelhouder van VIVAT N.V.. Voor meer informatie: www.vivat.nl.