Wie ben ik? 

Ik ben Ariane Driehuis, 32 jaar en sinds 2020 in dienst van Visma Idella. Ik woon in Maarssen met mijn man en kat, en binnenkort een kindje. Ik ben muzikaal en speel een aantal instrumenten, maar ik hou ook van een goed boek of een mooie wandeling. Mijn achtergrond is erg breed, momenteel studeer ik Bedrijfskunde maar ik heb ook ICT-functies en een laboratoriumopleiding gedaan.

Sinds 2020 werkte ik voor de Servicedesk SPAWW van Visma Idella, en afgelopen oktober ben ik daar vertrokken en begonnen bij het Futurama-team als consultant.

Waarom ben ik bij Visma Idella gaan werken? 

Ik kende Visma niet, en ben toevallig met het bedrijf in aanraking gekomen via een detacheringsbureau. Van beide kanten beviel de samenwerking zo goed, dat ik vervolgens in vaste dienst ben gekomen. Medewerkers krijgen binnen Visma Idella kansen om zich te ontwikkelen en zich te laten zien. Niet alleen dat, maar ook de horizontale bedrijfscultuur en de kansen om meer over de financiële sector te leren zijn voor mij redenen om vanaf die begintijd enthousiast in dienst te blijven.

Hoe pas ik de kernwaarden van Visma Idella toe?

Van mezelf ben ik steeds op zoek naar uitdaging in mijn werk en lever een bijdrage aan het verbeteren van de werkprocessen. Daarbij betrek ik graag mijn collega’s in de brede zin van het woord, om bijvoorbeeld kennis te delen. Openheid en eerlijkheid vind ik erg belangrijk, en ik ben ervan overtuigd dat door respectvolle en aandachtige communicatie veel bereikt is/kan worden om te zorgen dat iedereen zich binnen onze bedrijfscultuur prettig voelt.

 

IMG-20220626-WA0007.jpg

Wil jij ook onderdeel worden van onze Visma familie?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!