Wie ben ik? 

Ik ben Martine Kamphuis. Ik woon in het mooie groene Arnhem samen met mijn man Abe en onze zoon Fedde. Ik heb een master in communicatiewetenschap en ben werkzaam als business change professional (lean black belt/nima b) met expertise in klantreizen, digitale klantprocessen en werkplezier (operational excellence). Bij Visma Idella ben ik lead business analyst benefits. Voordat ik bij Visma Idella kwam heb ik onder andere gewerkt bij Rabobank en Coöperatie DELA. Naast mijn werk ben ik graag buiten om te wandelen, af en toe een rondje te hardlopen en elke week hockey ik met een gezellige trimmersgroep. Ik vind het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen. Eerder deed ik dat voor een natuurcentrum voor families met kinderen en sinds kort ben ik gekozen in de gemeenschappelijke MR van de onderwijsgroep waar ‘onze’ basisschool deel van uitmaakt.

Waarom ben ik bij Visma Idella gaan werken? 

Visma Idella is een toonaangevend software bedrijf dat zich met haar slimme software oplossingen en bpo-services onderscheid in de markt. De mensen van Visma Idella zijn kien op het halen van concrete resultaten voor klanten en eindgebruikers. Dat inspireert mij enorm. Met de professionele ondersteuning, de ambities en het netwerk van Visma maken wij onze klantbelofte ook echt waar. Mijn drijfveer is de beste klantbeleving te creëren met betekenisvol werkplezier voor mens en organisatie. Bij Visma Idella voel ik mij gewaardeerd en uitgenodigd om mijn kennis en ervaring te delen en tegelijkertijd ook zelf nieuwe inzichten op te doen van collega’s en klanten. Een leuke club om voor te werken!

Hoe pas ik de kernwaarden van Visma Idella toe?

De kernwaarden van Visma: entrepreneurial, responsible, dedicated & inclusive, vormen voor mij een heel mooi kader om te handelen. En de missie van Visma Idella, ‘we enable people to secure their financial future’, past perfect bij mijn achtergrond. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik veel vrijheid krijg om te werken zoals ik dat graag wil en tegelijkertijd samen te werken met mensen die mij motiveren om het beste uit onze samenwerking en dienstverlening te halen. Het voelt goed om bij een organisatie te werken waar de samenwerking transparant is, de lijnen kort zijn en er veel potentieel aanwezig is om waardevolle producten en diensten te maken die ertoe doen voor onze klanten, eindgebruikers en medewerkers. 

 

IMG_0805 (1).JPG

Wil jij ook onderdeel worden van onze Visma familie?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!