Brochure
Drietrapsraket

Een nieuw pensioenstelsel staat voor de deur. Dit betekent dat invaren geboden is. Per 1 januari 2027 moet u overgestapt zijn. Dat lijkt behoorlijk ver weg, maar dat is schijn. Dit is geen tijd om op uw lauweren te rusten. Want eigenlijk zijn er slechts drie ‘overstap-opties’: u vaart in 2024, 2025 óf 2026 in.
 
Alle betrokken partijen zijn inmiddels druk bezig met het treffen van voorbereidingen, Maar vooralsnog ondernemen zij niet altijd genoeg actie — als je het ons vraagt, tenminste. Veel van hen mikken op een jaarovergang — 1 januari is voor sommigen bijna een heilige datum geworden, want: “ Dan ga je over.”
 
De komende tijd als wachtperiode beschouwen en vervolgens in één klap
overstappen lijkt de enige optie. Nieuwe technologie, een nieuwe uitvoerder en datamigratie invaren. Het zal wel een big bang veroorzaken, met alle gevolgen van dien, maar het is niet anders. Of toch wel?
 
Wij zijn van mening dat dit stapelen veel te risicovol is. Zeker omdat het zo’n grote en belangrijke onderneming betreft. De stelselherziening doorvoeren kan maar één keer gebeuren en het moet ook in één keer goed gaan. Geduld is een schone zaak, maar in dit geval is ‘gecoördineerde spoed’ ook nodig. Daarom hebben wij een alternatief gecreëerd: de drietrapsraket.

Laat hieronder uw gegevens achter en download onze brochure.