Webinar 26 juni 2024 Secure your financial future: een deep dive in DORA met Visma Idella

De Digital Operational Resilience Act (DORA) is sinds januari 2023 een realiteit en wordt vanaf januari 2025 een vereiste voor alle financiële instellingen binnen de EU, inclusief pensioenfondsen. Deze complexe regelgeving vergt de nodige inspanning en acties van alle financiële entiteiten die geraakt worden door DORA.                    

Het is om die reden dat wij op 26 juni van 15.00 - 16.00 uur een informatief webinar organiseren voor al onze klanten. We informeren u wat wij als Visma Idella gedaan hebben, doen en nog gaan doen om te zorgen dat we samen volledig en tijdig DORA-compliant te zijn. Schrijf u in voor ons webinar en verzeker u van volledige controle over de digitale weerbaarheid van uw organisatie in de toekomst.

Over DORA

DORA is in het leven geroepen om versnipperde Europese regelgeving te harmoniseren, basiswetgeving te bieden voor financiële organisaties waarop nu nog geen wetgeving van toepassing is én betere risicomitigatie in de uitbesteding van financiële instellingen aan IT-dienstverleners.

Meer over DORA >>>

Wat kunt u van ons verwachten?

Dit is hét moment om te horen wat u van ons kunt verwachten. Visma Idella staat immers niet alleen voor innovatie en veiligheid, maar ook voor transparantie en samenwerking.

Sprekers

Onze sprekers zijn Lilian Rolefes, Risk Manager, en Corinna Angel, Senior Legal Counsel en Data Protection Manager. Zij delen hun waardevolle inzichten en praten u bij over onze gezamenlijke reis om te voldoen aan DORA en nog belangrijker; om de digitale weerbaarheid van de door ons geleverde diensten aantoonbaar te maken.          

Programmaoverzicht

Tijdens het webinar bespreken we de stappen die wij zetten om de veiligheid en compliancy van uw pensioenadministratie te waarborgen.

  • Korte introductie en status van de DORA-wetgeving;
  • Wat heeft Visma Idella tot op heden gedaan om DORA te implementeren?;
  • Wat doet Visma Idella op dit moment?;
  • Een kijkje in de toekomst: Wat staat er op de DORA-roadmap, wat betekent dat voor u en wat kunt u nog van ons verwachten?

In control

"Hebben wij alle antwoorden? Zeker niet".
Het pad naar volledige DORA-compliance evolueert en de branche wacht nog op belangrijke updates vanuit de EU. Die houden wij nauwlettend in de gaten. Aan het einde van dit webinar zegt u vol vertrouwen :
"Visma Idella is in control en ik dus ook!

Praat mee

Heeft u vragen die u graag beantwoord ziet? Praat dan mee en geef in het aanmeldformulier aan welke onderwerpen u graag besproken ziet. De meest gestelde vragen nemen wij dan op in het webinar. Zo stemmen wij dit webinar maximaal af op de deelnemers. 

Aanmelden

Mis deze kans niet om samen met Visma Idella de diepte in te duiken. Reserveer uw plek voor ons webinar op 26 juni, van 15.00 - 16.00 uur. Zet samen met ons de stap naar een digitaal veerkrachtige toekomst.


Aanmelden

Meer weten over DORA? Deze blogs publiceerden we over DORA:

DORA: Actie vereist in de pensioensector
Explore samen met Visma Idella hoe u voldoet aan de nieuwe Europese wetgeving van DORA