Pauline Frens start als Managing Director bij Visma Idella

Visma Idella, aanbieder van innovatieve IT-oplossingen voor beleggings- en pensioenadministratie en (pensioen)uitkeringen, heeft Pauline Frens benoemd tot de nieuwe Managing Director. De officiële overgang vindt vandaag, op 3 februari 2020, plaats. 

Samen bouwen aan succes

Pauline brengt meer dan twintig jaar ervaring in management, technologie en organisatieontwikkeling met zich mee. Deze ervaring, gecombineerd met haar creativiteit, energie en focus op mensen en teams, zal bijdragen aan de ambitie om binnen Visma Idella een winnende cultuur te ontwikkelen, de best mogelijke klantervaringen te realiseren en de organisatie te laten groeien tot leading fintech player in Nederland. 

Pauline Frens, over haar nieuwe functie: “Met veel enthousiasme start ik met deze nieuwe uitdaging. Het is voor mij een perfecte match waarin al mijn ervaring, plezier en passie uit eerdere transformaties in de financiële sector bij elkaar komt. Ik geloof dat de missie en doelen van Visma goed passen en aansluiten bij deze tijd en de behoeften van de maatschappij.  Mijn drive wil ik heel graag aanwenden om samen met de organisatie onderscheidend te kunnen zijn voor onze klanten. Als we onze talenten benutten, met plezier werken en lef en creativiteit tonen waarbij we de menselijke maat centraal stellen, verwacht ik dat we samen succesvol zullen zijn.”

John Reynders, country director van Visma Nederland: "Ik ben er trots op dat een leider als Pauline lid wordt van de Visma-familie in de rol van Managing Director voor Visma Idella. Met de komst van Pauline verwelkomen we nieuwe ervaring, nieuwe perspectieven en nieuwe energie in het leadership team van Visma Nederland en het managementteam van Visma Idella. Kortom, een prachtige stap in lijn met de ambitie om Visma Idella verder te laten doorgroeien. Ik kijk ernaar uit om samen met Pauline en het team de verantwoordelijkheid die we hebben, voor de meer dan 4 miljoen Nederlanders die vertrouwen op Visma Idella, verder uit te bouwen.”