Op 6 april 2023 kondigen Visma Idella en Stichting Pensioenfonds Avebe een samenwerking aan om de pensioen- en financiële processen van het pensioenfonds te optimaliseren en te moderniseren. Visma Idella, een toonaangevende aanbieder van administratieve software en diensten voor pensioenfondsen, gaat voor het pensioenfonds de uitvoering van haar pensioenadministratie verzorgen vanaf 1 januari 2024.

De samenwerking tussen Visma Idella en Pensioenfonds Avebe omvat de overgang van de pensioen- en financiële processen, inclusief excassodienstverlening en communicatie met de deelnemers naar de uitvoering van Visma Idella. Visma Idella zal met haar dienstverlening de pensioenadministratie van Pensioenfonds Avebe maximaal digitaal  ondersteunen. Dit betekent dat het pensioenfonds gebruik zal maken van moderne toekomstvaste software voor de pensioenadministratie en de portalen van Visma Idella.

Met de samenwerking verwacht Pensioenfonds Avebe de efficiëntie en kwaliteit van haar pensioen- en financiële processen verder te verbeteren. De moderne en gebruiksvriendelijke software van Visma Idella biedt het pensioenfonds de mogelijkheid om haar pensioenadministratie sneller en nauwkeuriger te verwerken. Dit draagt bij aan een betere dienstverlening naar haar deelnemers.

Pauline Frens - Managing Director Visma Idella:
Ik kijk uit naar de samenwerking met Pensioenfonds Avebe en ben verheugd dat Visma Idella haar jarenlange ervaring en expertise kan inzetten om het pensioenfonds te ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen.