People’s Pension Trust wint meerdere awards

Visma Idella is trots op het feit dat haar klant People’s Pension Trust Ghana twee awards is toegekend op de 2e editie van de Ghana Accountancy & Finance Awards (GAF Awards). PPT Ghana won in prijzen in de categorieën ‘Best Corporate Trustee-Informal Sector’ en ‘Best Corporate Trustee-Education and Sensitization’ en onderscheidde zich hiermee van haar concurrenten.

De betrokkenheid van Visma Idella bij People’s Pension Trust is een duidelijk voorbeeld van onze sociale betrokkenheid middels een actieve bijdrage aan Enviu’s micro-pensioen initiatieven. Visma Idella stelt haar kennis, ervaring en de Idella Finance Suite ter beschikking aan People’s Pension Trust.

Visma Idella verzorgt de technische ruggegraat van dit speciale pensioenproduct. Met gebruikmaking van specifieke distributiekanelen, waarbij potentiële deelnemers met een laag kennisniveau over pensioenen aan kennisopbouw kunnen doen. De afgelopen jaren is een zeer succesvol, hoog volume – laag vermogen pensioenproduct gelanceerd, met zeer specifieke uitdagingen.

Dit micro-pensioen product is inmiddels live in Ghana en People’s Pension Trust bereid zich voor op de uitrol van vergelijkbare pensioenproducten in andere te ontwikkelen landen. People’s Pension Trust won de afgelopen jaren meerdere awards, zowel op nationale als internationale podia, voor continue activiteiten op he gebied van innovatie en ‘financial inclusion’.