Tijdens Visma's jaarlijkse MD Summit in Oslo wisselen alle ruim 170 Visma bedrijven kennis en expertise uit over actuele IT trends. Op woensdag 24 mei zijn diverse awards uitgereikt, waaronder de Visma Security Award.

Visma Idella neemt als leverancier aan de pensioensector op security gebied de afgelopen jaren een toonaangevende positie in. Met de ontwikkeling van een zogenaamd "security spiderweb" met als onderdelen ISO27001 voor de organisatie, ISAE3000 voor processen en het Visma Application Security Program (VASP) voor producten neemt Visma Idella op security gebied een leidende positie op de Nederlandse pensioenmarkt in. Zij is hiervoor beloond door Visma's hoofddirectie met de jaarlijkse Security Award.  

De Security Award wordt verdiend door het Visma bedrijf dat security als uitdaging oppakt en gebruikt om er marktgerichte en commercieel onderscheidende dienstverlening mee aan te bieden. "Een absolute topprestatie van het Visma Idella team”, zo vermeldt de toelichting bij de award. 

Managing Director Pauline Frens kreeg de award uitgereikt van Visma's Chief Security Officer Espen Johansen.