Overgang naar het nieuwe stelsel:
Wie nú handelt, plukt jarenlang de vruchten 

Bij Visma Idella houden we al decennialang van pensioenen. Zóveel, dat we dit jaar de internationale dag van de liefde eraan wijden. Op 14 februari 2023 organiseren wij het evenement We Love Pensions.

Wij nemen u mee naar de nieuwe wereld van pensioenen, de nieuwste technologie en innovaties. Vol trots tonen wij ons vernieuwde platform en de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioencommunicatie. We Love Pensions!

Op dinsdag 14 februari 2023 bent u van harte welkom in ons kantoor aan de Plotterweg 24 in Amersfoort.

  • Tijd: 14.00u tot 16.30u (met aansluitend borrel)
  • Locatie: Plotterweg 24 in Amersfoort (Let op: tweede Visma pand aan de rechterkant)
  • Sprekers: Pauline Frens, Arjan Felix, Chris Vrolijk, Stefan Bosma & Martijn de Vries

Meld u hier aan voor het We Love Pensions event 

Programma We Love Pensions
Binnen afzienbare tijd moeten sociale partners een hernieuwde keuze voor een pensioencontract maken, al dan niet vanwege de Wet toekomst pensioenen (Wtp). Zo lang willen wij niet wachten. Als enige IT-partij hebben wij actief vooraf geïnvesteerd om alle aanpassingen voor de Wtp, nu al beschikbaar te hebben. Zoveel houden wij van pensioenen!

Tijdens het We Love Pensions event krijgt u een actueel inzicht in:

  1. Mogelijkheden van ons vernieuwde platform en het nieuwe communicatieportaal dat uw toekomstige situatie in Wtp ondersteunt (voor welke regeling u ook kiest);
  2. Handige hulpmiddelen voor het maken van (invaar)berekeningen en het kiezen van een variant in het nieuwe stelsel;
  3. Onze communicatiemiddelen voor het persoonlijk (voor)informeren van uw deelnemers over het nieuwe stelsel en de overgang.
  4. Hoe In Control te blijven tijdens deze enorme verandering?

Nu de technische knoop doorhakken om rust te creëren
Door de technische knoop nu door te hakken, creëert u rust en tijd om te focussen op uw bestuurstaken. Wilt u nu onze oplossingen zien om straks terug te kijken op een gestructureerde overgang met tevreden deelnemers? Dan zien wij u graag 14 februari.