Wij staan nog steeds voor u klaar

Visma volgt de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus op de voet. We doen er alles aan om continuïteit van onze dienstverlening te borgen zodat we u nog steeds zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Al onze medewerkers werken door vanuit huis en zijn zoals gewoonlijk beschikbaar voor al uw vragen.

De samenleving helpen

Onverwachte gebeurtenissen stellen de veerkracht van een samenleving echt op de proef. De huidige situatie met het coronavirus is daarop geen uitzondering. Het hoofd bieden aan deze uitdaging betekent voor ons ervoor zorgen dat overheden, bedrijven en organisaties hun kernactiviteiten zo goed mogelijk kunnen blijven uitvoeren. Met onze software en met de inzet van onze medewerkers willen we hen daar zo goed mogelijk bij ondersteunen.

Cloudoplossingen

Als leverancier van bedrijfskritische software oplossingen spelen wij bij Visma een rol om ervoor te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk kan blijven werken. Met onze cloud software kunnen mensen overal, altijd en op elk apparaat werken. Mensen in staat stellen om verbonden te blijven is gedurende deze tijd van het grootste belang.

Stabiele diensten

We zorgen ervoor dat al onze services op volle capaciteit draaien om de veranderende behoeften van onze klanten te ondersteunen. En, zoals altijd, houden we voortdurend de wereldwijde, nationale en lokale omstandigheden in de gaten om ervoor te zorgen dat we voorbereid zijn op alle veranderingen die komen, van lokaal tot internationaal niveau.

We hebben ook onze interne richtlijnen bijgewerkt om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken:

  • Alle Visma Idella vestigingen zijn gesloten. We zetten al onze werkzaamheden vanuit huis voort.
  • Zakelijk reizen wordt voor onze medewerkers niet toegestaan. In plaats daarvan moeten vergaderingen online plaatsvinden.
  • Interne evenementen en grotere vergaderingen, worden verplaatst naar een latere datum of online gehouden.
  • Werknemers die zijn teruggekeerd van reizen in een risicogebied, of die contact hebben gehad met iemand waarvan is bevestigd dat hij of zij besmet is met het coronavirus, moeten 14 dagen thuis blijven, ongeacht eventuele symptomen.

Als u vragen heeft, dan raden we u aan rechtstreeks contact op te nemen met Janet Hulzebos via +31630442866 of via [email protected]

Deze tekst wordt indien nodig voortdurend bijgewerkt.